Community Platforms

Wij ontwikkelen succesvolle community platforms zoals intranet omgevingen, ledenportalen, maar ook CRM systemen. Portstream streeft naar een geweldige customer-experience voor haar opdrachtgevers. Hiervoor hanteren wij een beproefde werkwijze, gebaseerd op de peilers: Strategie, Design, Development en Optimalisatie.

Portstream heeft ook community platforms in eigen beheer:
 • Talent Gezocht!

  Talent Gezocht! is een carrière platform voor opleidingen en loopbanen in de haven, techniek, scheepvaart, logistiek en industrie. Sinds 2007 zorgen doeltreffende media voor het werven van nieuwe medewerkers, cursisten en leerlingen. 

  Check out the website
 • MainportDotz

  MainportDotz maakt jongeren enthousiast voor technisch, logistiek en haven gerelateerd onderwijs en voor een loopbaan in de haven en industrie. MainportDotz bereikt jongeren op unieke wijze via interactieve touchscreens en mobiel internet. 

  Check out the website
 • Voorne-Putten.nl

  Voorne-Putten.nl is een mediaplatform met nieuws en informatie uit de regio. Het verbindt het eiland en geeft 10.000-den bezoekers per maand inzicht in actualiteiten, toeristische informatie, regionale bedrijven, het vacature-aanbod, lokale producten en aanbiedingen. Voorne-Putten.nl is sinds medio 2017 in handen van Uitgeverij Groot Hellevoet.

  Check out the website

WE'RE HERE TO HELP!

Heb jij een idee voor een community platform of is deze aan een update toe? We zijn benieuwd naar je wensen en bespreken graag de mogelijkheden!

PORTSTREAM
Nicolaas Pieckstraat 12
3232 BP Brielle
+31(0)181 393 277

Privacybeleid