DESIGN & CONTENT MANAGEMENT

 • MOGELIJKHEDEN

  Portstream combineert de inzet van specialisten in taal, beeld en vormgeving. Je kan bij ons terecht voor:

  - Grafische vormgeving, DTP
  - UI/UX Design
  - Tekst
  - Video
  - Fotografie
  - Animaties, Illustraties, Infographics

 • ONDERSCHEIDEND DESIGN

  Een onderscheidend design draagt bij aan de positionering en beleving van je organisatie of specifieke campagne. De functionaliteit van het ontwerp en de identiteit mogen echter niet vergeten worden. Portstream ontwerpt, maar produceert en actualiseert ook de inhoud van je (digitale) product of andere media. Zo zorgen we ervoor dat deze altijd up to date zijn en perfect zijn afgestemd op de doelgroep.

 • VEEL ERVARING

  Portstream heeft veel ervaring met (online) personeelsmagazines, veiligheidscampagnes, arbeidsmarktcommunicatie en digital signing.

 • Prototyping - UI/UX

  UI/UX design is een belangrijk aspect bij de ontwikkeling van complexere websites en applicaties. Na een inventarisatiegesprek starten we met het opzetten van wireframes en vertalen dit naar een klikbaar prototype waardoor de navigatie en features van het product inzichtelijk worden. Prototypes en feature plannen worden ook vaak ingezet om een nauwkeurige inschatting te kunnen maken van de verwachte ontwikkeltijd- en kosten. Portstream maakt voor prototypes graag gebruik van InVision.

 • BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

  Portstream streeft naar een geweldige customer-experience voor haar opdrachtgevers. Hiervoor hanteren wij een beproefde werkwijze, gebaseerd op de peilers: Strategie, Design, Development en Optimalisatie.

WE'RE HERE TO HELP!

We ontwerpen en ontwikkelen digitale en offline producten die je geweldig vindt! Wat kunnen wij voor jou doen? We horen het graag! Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

PORTSTREAM
Nicolaas Pieckstraat 12
3232 BP Brielle
+31(0)181 393 277

Privacybeleid