Enterprise app

Slimme en creatieve oplossingen bedenken voor complexe markten vinden wij geweldig! SPIE Nederland gaf ons de kans dit te bewijzen door ons de opdracht te geven voor de ontwikkeling van een functionele Enterprise-app.

Slimme en creatieve oplossingen bedenken voor complexe markten vinden wij geweldig! SPIE Nederland gaf ons de kans dit te bewijzen door ons de opdracht te geven voor de ontwikkeling van een functionele Enterprise-app. Het leverde een mooie samenwerking op en het concrete resultaat: meer dan 1.000 downloads binnen een week na lancering!

Door medewerkers handige functies te bieden op het gebied van veiligheid, HR, sales en communicatie is de app inmiddels de belangrijkste tool voor interne communicatie!

De app is ontwikkeld voor alle platformen; Android, Windows en iOS en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van usability en interaction design. De app is daarnaast gekoppeld aan SPIE’s Active Directory waar alle data veilig wordt beheerd en opgeslagen. We gebruikten het REACT framework waardoor we geavanceerde user interfaces konden implementeren.

Enterprise app voor SPIE Nederland

Jaar: 2017

   

Vanaf het eerste voorstel voelde Portstream perfect aan waar we met de app naartoe willen.

Bianca Benard-Meyer

Manager Communicatie bij SPIE Nederland

OOK ZO'N MOOIE APP?

We ontwerpen en ontwikkelen digitale en offline producten die je geweldig vindt! Wat kunnen wij voor jou doen? We horen het graag! Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

PORTSTREAM
Nicolaas Pieckstraat 12
3232 BP Brielle
+31(0)181 393 277

Privacybeleid