PLASTIC FANTASTIC

Het moederbedrijf van Indorama Ventures Europe, de grootste producent van PET voor verpakkingsdoeleinden, bestond 25 jaar en organiseerde een Open Dag voor haar relaties. Portstream kreeg de opdracht om een thematische huisstijl te ontwikkelen waarbij de Indiase en Thaise roots van het moederbedrijf en de samenwerking met Nederland tot uiting moesten komen.

PLASTIC FANTASTIC

Portstream mocht de grenzen van de corporate huisstijl opzoeken en verlengen om een eigentijdse doch herkenbare look & feel te creëren. Veel vrolijke kleuren, Indiase en Nederlandse stijlelementen werden gebruikt om o.a. een responsive microwebsite, uitnodigingen en posters te ontwikkelen. Het project kenmerkt zich door de relatief korte doorlooptijd van slechts drie weken en het beperkte budget.

Open Dag Indorama

Jaar: 2015

20767759314 960a6f6c9a c3

Portstream heeft onze wensen in een goed plan samengevat. Op basis van dit plan is een mooi beeldmerk gemaakt dat voor diverse uitingen is gebruikt. Door het advies van Portstream om een website voor de registratie te gebruiken, hebben we veel aanmeldingen kunnen verwerken én veel tijd kunnen besparen.

Portstream heeft snel en vakkundig geanticipeerd op diverse verzoeken. Het werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd en de kosten zijn goed bewaakt.

Linda van Schaik

Executive Assistent

KENNISMAKEN? KOPJE KOFFIE?

We ontwerpen en ontwikkelen digitale en offline producten die je geweldig vindt! Wat kunnen wij voor jou doen? We horen het graag! Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

PORTSTREAM
Nicolaas Pieckstraat 12
3232 BP Brielle
+31(0)181 393 277

Privacybeleid