SUCCESVOL SAMENSPEL

Portstream realiseert in opdracht van APM Terminals Maasvlakte II een crossmediaal personeelsmagazine onder de titel Samenspel. In Samenspel vertellen de medewerkers van de meest gestroomlijnde containerterminal ter wereld hun verhaal. Het eigentijdse magazine biedt haar lezers leuke extra's als posters, premiums en interactie door een speciale micro-website. Met APM centraal in ons team van professionals op het gebied van design en content, ontwikkelt het magazine zich iedere editie weer in positieve zin.

Samenspel verschijnt vier maal per jaar als luxe uitgevoerd magazine en wordt ondersteund door een mobiele micro-website. Verschillende artikelen in het magazine zijn voorzien van shortcodes naar de mobiele website zodat de smartphone gebruikt kan worden als ‘second screen’. Naast verdere verdieping van een specifiek artikel, biedt de mobiele website ook vermaak en gamification zoals een interactieve puzzel met een wedstrijdelement voor medewerkers.

Samenspel onderscheidt zich van de meeste andere personeelsbladen door de human-interest benadering van de content strategie, de glossy vormgeving passend binnen de corporate huisstijl van APM Global, infographics, cartoons en uitgesproken fotografie. Ook het second-screen principe mag als een vernieuwing worden gezien en is duidelijk van meerwaarde. Hiermee kan de mate van betrokkenheid onder de lezers worden getoetst en krijgt het medium een sterk interactief karakter.

Portstream verzorgt de complete productie, handling en distributie van het magazine. Vormgeving, (eind)redactie, planning, bladmanagement, drukwerkinkoop, postale verwerking en het ontwikkelen en optimaliseren van de microsite. Voor tekst en fotografie, werken wij met vooraf geselecteerde partners die door Portstream aangestuurd worden.

Samenspel, personeelsmagazine

Jaar: 2017

SAMEN MOOIE DINGEN MAKEN?

We ontwerpen en ontwikkelen digitale en offline producten die je geweldig vindt! Wat kunnen wij voor jou doen? We horen het graag! Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

PORTSTREAM
Nicolaas Pieckstraat 12
3232 BP Brielle
+31(0)181 393 277

Privacybeleid