Web & Apps

De digitale wereld is volwassen geworden. Uw presentatie op websites, smartphones en tablets is daarom van groot strategisch belang. Wij zien web en apps als een integraal onderdeel van uw (communicatie)beleid. De gebruikservaring, ofwel de User Experience, staat hierbij centraal. Portstream levert pixel perfect werk dat voldoet aan de strengste eisen op het gebied van content, usability, interactie en design.

 • We love silverstripe!

  Wij werken bij voorkeur met Silverstripe, een robuust en high-end open source CMS systeem met Enterprise security. Silverstripe biedt in vergelijking met andere open source CMS systemen de nodige voordelen:

  - Gebruiksvriendelijk beheerdersomgeving;
  - Rijke WYSIWYG tekst editor;
  - Dynamische structuur;
  - Versieberheerfunctie;
  - Zoekmachine vriendelijk;
  - Technisch hoogstaand.

 • HTML5

  Door gebruik te maken van HTML5 zijn wij in staat rijke interfaces en belevingsvolle digitale producten te ontwikkelen met onbegrensde mogelijkheden. Kijk maar eens bij onze cases.

 • NATIVE, WEBAPP, HYBRIDE

  Afhankelijk van de klantbehoefte, doelstellingen en mogelijkheden, adviseren wij u welk type app het beste bij u past. De verschillen in ontwikkeltijden en mogelijkheden tussen Native, Webapps en Hybride apps, zijn namelijk groot. We maken gebruik van frameworks als Titanium en PhoneGap. Zo bouwen we applicaties op een efficiƫnte manier en werken ze optimaal op elk gewenst apparaat, zoals een iPhone, Android-device of Windows Phone.

 • BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE?

  Portstream streeft naar een geweldige customer-experience voor haar opdrachtgevers. Hiervoor hanteren wij een beproefde werkwijze, gebaseerd op de peilers: Strategie, Design, Development en Optimalisatie.

  Bekijk onze werkwijze

INTERESSE IN EEN APP OF WEBSITE?

Onze applicaties voldoen altijd aan de strengste eisen op het gebied van content, usability, interactie en design. We horen graag van je! Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

PORTSTREAM
Nicolaas Pieckstraat 12
3232 BP Brielle
+31(0)181 393 277

Privacybeleid